Wiking Wax

Är det dags att montera däck? Här på Niso Tech kan du köpa monteringspasta som är skonsam för miljön & huden samt monteringsvätska som underlättar på- och avmontering av däck. Våra produkter passar till PV-, LV- och EM-däck.

Undvik monteringsskador med vår monteringspasta Wiking Wax. Monteringspastan har en mycket bra smörjeffekt för säker fixering mot fälghornet. Wiking Wax ger ett bra korrosionsskydd och förblir mjuk under extrema vinterförhållanden då den inte är vattenbaserat. Monteringspastan innehåller inga farliga kemikalier och är skonsam mot miljön.

Vi erbjuder också Wiking Wax Spray som är ett montagefett som sprayas på alla typer av däck, gummirör och stötdämpare. Detta förenklar..

Vi erbjuder också Wiking Wax Spray som är ett montagefett som sprayas på alla typer av däck, gummirör och stötdämpare. Detta förenklar montering och demontering samt skadar inte aluminium, metaller eller gummi. Dessutom torkar det snabbt och hindrar att däcken slirar på fälgen.

Niso Tech har levererat däckservice-produkter över hela Europa i över 30 år. Skulle ni inte hitta det ni söker eller om ni undrar över något annat angående monteringspasta så kan ni ringa oss på Tel: 020-121 025.

Visa som Rutnät Lista

8 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

8 Varor

Per sida
Fallande ordning
Allt innehåll och bilder upphovsrättsskyddat © 2002 - 2022 Niso Tech AB