MORE sensor Compact 433/315 MHz TPMS metallventil

370,00 kr
Artnr
66100

Från Mobiletron - utvecklare och tillverkare av elektroniska bildelar sedan 1982. Med över 5000 olika bildelar på sitt europeiska lager.

2-års garanti.

Universalsensor - programmerbar till olika bilmärken och modeller. Snabb programmering med Ateq verktyg med Skapa Uppsättning funktionen.

Omprogrammerbar obegränsat antal gånger. Enkel att montera.

Gummiventil 66141 passar även samma sensor.

OBS: Universalsensorer måste programmeras innan användning för att konfigurera vilken originalsensor de ska imitera.  Det är ett vanligt missförstånd att man blandar ihop detta med "inlärningen" till bilen. Inlärningen till bilen är för att uppdatera bilens system/ECU. Vissa biltillverkare kallar det för omkalibrering, och det kan även ingå att bilen registrerar standardvärdet för däcktrycket under proceduren.

WAL kompatibel (Wireless Auto Locate systemet som finns i senaste bilmodeller).

MORE sensor specifikationer
Batteri: Sony, 5-10 års livslängd beroende på körsträcka
Vikt 35 g
Max. tryck: 7,8 bar
Temperaturområde: -40oC - 125oC
Arbetstemperatur: -40oC - 105oC
Frekvens: 433MHz och 315MHz i samma sensor
Max hastighet: över 430 km/h

OE kvalitet

Mobiletron som företag har tillverkat elektroniska bildelar sedan 1982 och bland annat tillverkar reservdelar under AC Delco varumärket.  Tillverkningen görs under ISO/TS16949 kvalitetssystem, för leverantörer till bilindustrin dvs. sensorerna tillverkas enligt OE kvalitet.

TPMS Mobiletron MORE sensor Sverige OE kvalitet

AC Delco namnet är ett varumärke som tillhör General Motors, och licensieras till Mobiletron Electronics Co., Ltd.

Europeiska TPMS system använder 433 MHz, men i USA är vissa sensorer 315 MHz

Vissa amerikanska modeller importeras till Sverige, privat, eller av bilhandlaren. Detta kan vara för att tillverkaren inte gjort en europeiska variant, eller p.g.a. priset, m.m. Även om bilen var köpt ny i Sverige, klassificeras den som "Privatimport" hos Transportstyrelsen om bilhandlaren importerade den. Om du är osäker, kontrollera på transportstyrelsens fordonsfråga sida om den klassificeras som "Privatimport".

Obs: Om bilen listas som privatimport hos transportstyrelsen och ni vet att den INTE importerats från USA, dvs. den importerats från ett annat EU land, ber vi att det antecknas på ordern. 

Allt innehåll och bilder upphovsrättsskyddat © 2002 - 2022 Niso Tech AB