EXTRALJUS

Dagens strålkastare är inte optimerade för det svenska klimatet och är inte alltid helt tillfredsställande under de otroligt mörka perioder som kommer under vintern. LED-extraljus är det mest moderna sätt att komplettera helljusen i dagsläget. Våra extraljus är alltid prisvärda och levererar alltid mycket ljus för pengarna.

Om man vill vara säker att man kommer bli nöjd med sina extraljus så är allt i Vools sortiment ett säkert val. Utvecklig av Dioder och reflektorer har ..

Om man vill vara säker att man kommer bli nöjd med sina extraljus så är allt i Vools sortiment ett säkert val. Utvecklig av Dioder och reflektorer har massivt påverkat marknaden av extraljus och gjort halogen och xenonljus till det förflutna.

Vool har ett stort utbud av LED-extraljus vilket ger en valmöjlighet av styrka, storlek vikt och form. Vi har stora runda extraljus för att få den absolut bästa ljusbilden, passar perfekt i våra frontbågar. Vi har ett stort utbud av Led-ljusramper som är små, lättmonterade och diskreta och trots detta så levererar de extremt mycket ljus.

För den flitiga människan så finns även en uppsjö av arbetsbelysning av olika slag som passar perfekt på till exempel traktorer, skogsmaskiner eller andra arbetsfordon.

Men hur kan vi leverera så bra ljus till så låga priser? Det är för att vi jobbar direkt mellan fabrik och dig som kund. Inga mellanhänder och därför kan du vara säker att du får kvalité på dina extraljus trots de låga priserna.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-20 av 53

Sida
Per sida
Fallande ordning
  1. OSRAM Night Breaker Laser
    OSRAM Night Breaker Laser   Läs mer Artnr:V50-002H
    Från 295,00 kr
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-20 av 53

Sida
Per sida
Fallande ordning
Allt innehåll och bilder upphovsrättsskyddat © 2002 - 2022 Niso Tech AB