VARNINGSLJUS

Varningsljus LED

Varningsbelysning kan vara blinkande, blixtrande eller roterande lampor som varnar dina medtrafikanter om din närvaro i trafiken. 

Med blixtljus från Vool så syns du i trafiken. Hos oss kan du hitta både runda blixtljus (saftblandare) och blixtljusramper med LED. Blixtljusen är godkända enligt ECE-R65 och håller en hög kvalitetsstandard.

Det är väldigt viktigt att välja en godkänd blixtljusramp. Vools Blixtljusramp är godkänd enligt gällande regelverk. Blixtljusrampen används för att varna andra trafikanter och skall vara synlig från alla håll mätt på 1,2 meters höjd 20 meter från blixtljusrampen. Blixtljusrampen måste vara godkänd enligt ECE R65 och får bara användas då fordonet utgör fara eller hinder för andra trafikanter.

I Vools sortiment finns även modellanpassade och universella takfästen för blixtljusramper. Fästena är av rostfritt stål och levereras med tillhörande fästskruvar. Montaget sker antingen i hålen för takrails eller på själva takrailsen. Rampfästen finns bland annat till VW Amarok och VW Caddy eller för universella rails.

I sortimentet finns blixtramper som är aerodynamiskt utformade för att minska vindfånget. Ramperna har mellan 10–23 olika blinkmönster att välja mellan (flera av dem kan synkroniseras) och fungerar till 12v/24v-uttag. Utformade för att tåla väta och vibrationer från ett fordon i rullning.

Saftblandarna har LED-belysning och finns både för stångmontage och planmontage. Även dessa har en vattentät och vibrationstålig design.Visa som Rutnät Lista

14 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

14 Varor

Per sida
Fallande ordning
Allt innehåll och bilder upphovsrättsskyddat © 2002 - 2022 Niso Tech AB