LJUSRAMPER

Ljusramp kan betyda 2 saker, det första är en båge med infästningar avsedda för extraljus. Det kan också betyda LED-ljusramp som är ett extraljus bestående av flera dioder i en ramp. På Vool har vi ett stort sortiment av båda.

I dagens bilar utrustade med radar, sensorer, självkörningsteknik och adaptiva farthållare så är det inte alltid ..

I dagens bilar utrustade med radar, sensorer, självkörningsteknik och adaptiva farthållare så är det inte alltid möjligt att ha en stor frontbåge med stora extraljus i fronten. För att kringgå detta så har Vool starka LED-ljusramper med smart infästning som undviker att påverka fordonets funktioner. Med Vools registreringsskyltshållare ges möjligheten att får en slimmad montering i grillen jäms med bilens front.

Den andra betydelsen av Ljusramp, eller Ljusbåge som den också kallas. Är en mindre båge där ett enkelt horisontellt rör i högglaspolerat rostfritt stål (T304). På Ljusbågen finns färdigsvetsade fästen för extraljusen, antingen runda extraljus eller LED-ljusramp. Även denna typ finns i ett par varianter så som V5500, Voolbar för universal montering eller modellanpassad Voolbar.

Vool erbjuder ett stort utbud av LED-ljusramper. Många olika varianter blir det med olika storlekar, längder och märken. Gemensamt för alla är stabil hög prestanda och stabil kvalitet.

Leddioderna i våra Ledramper kommer från erkända Cree och Osram. I vår senaste serie Ledramper, V-sight 400-serien, finns finurliga detaljer som Military breather-ventil, Dupont-lack, en damm- och vattentäthet som når upp till IP69.

För att hitta den bästa lösningen till just din bil, tveka inte på att kontakta oss på 031-98 14 46 eller info@vool.se

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-20 av 183

Sida
Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-20 av 183

Sida
Per sida
Fallande ordning
Allt innehåll och bilder upphovsrättsskyddat © 2002 - 2022 Niso Tech AB