Safety Seal Repair

Reparation av slanglösa däck

Safety Seal däckreparation är en enastående reparationsmetod vid reparation av punkteringar på slanglösa däck.

Med Safety Seal är det enkelt och smidigt att att reparera en punktering permanent. När punktering uppstår för du bara en reparationsplugg in genom punkteringshålet. Safety Seal däckreparationsplugg vulkar tillsammans med däcket vilket gör att lagningen blir helt tät och permanent!

Läs mer om skillnader mellan olika däckreparationsplugg och lagningsmetoder.

Högsta kvalitet materiel

Tyre Repair Plugs - original and imitation

Alla däckreparationssatser från Safety Seal håller högsta kvalitet vad det gäller material och verktyg.

Safety Seal PLUS däckreparationssats har genomgått TÜV-test och godkänts enligt ECE R 30 för PV-däck i hastigheter över 300 km/h, samt ECE R 54 för LV däck (dvs. samma standard som används för att godkänna nya däck).

Reparationspluggen är sammansatt av 21 specialtillverkade fibertrådar med extrem hög töjbarhet indränkta med en självvulkaniserande och lufttätande gummiblandning som motsvarar 300% av trådens vikt.

Se skillnaden vid jämförelse av däckreparationsplugg! Safety Seal är det självklara valet när du väljer däckreparationsmaterial för slanglösa däck.

Professionell däckreparationsats

Safety Seal Däckreparation

Våra reparationssatser används av professionella däckverkstäder och med över 30 års erfarenhet av tillverkning av däckreparationsmaterial har vi utvecklat den bästa punkteringspluggen på marknaden. Till våra reparationssatser går det också att köpa till reservdelar och förbrukningsmaterial, så att man enkelt kan fylla på setet om och om igen!

Allt innehåll och bilder upphovsrättsskyddat © 2002 - 2022 Niso Tech AB