Däckreparation med Safety Seal Original reparationsplugg

Safety Seal Original är en självvulkaniserande däckreparationsplugg som vulkar ihop med gummit i däcket vid lagning av punkteringar. Det självvulkaniserande materialet omsluter stålet i däcket vilket förhindrar avnötning och möjligheten för fukt att tränga in till stålbältet.

Original Safety Seal reparationsenhet

ORIGINAL SAFETY SEAL REPARATIONSPLUGG - MINIMERAR RISKEN FÖR FUKT

Safety Seal däckreparationsplugg är uppbyggd av fibertrådar som är impregnerande var för sig med självvulkaniserande gummi och sedan ihop tvinnade till en plugg. Denna tillverkningsmetod gör att andelen gummi blir mycket hög vilket innebär att fibertrådar och gummi inte separerar när man pressar reparationspluggen genom punkteringshålet.

Safety Seal däckreparationsplugg passar utmärkt till kantiga punkteringshål eftersom pluggen är självvulkaniserande så fylls hela hålet och blir tätt. Du behöver alltså inte förarbeta hålet genom att borra och det behövs heller inte läggas onödigt arbete på att slipa på innerlinern för att reparationen skall fästa.

En lagning med Safety Seal däckreparationsplugg är permanent och varar hela däckets livslängd. Att regummera ett däck som tidigare är lagat med Safety Seal är heller inga problem.

Därför är Safety Seal det självklara valet!

Allt innehåll och bilder upphovsrättsskyddat © 2002 - 2022 Niso Tech AB