Punktering

Hos Niso Tech kan du köpa reparationssatser, punkteringsskydd och däckreparationsmaterial online.

Vi erbjuder smidiga reparationssatser med pluggar och tillhörande verktyg för dig som vill kunna laga däck permanent, pluggen formar sig så vinkeln på hålet spelar ingen roll för Safety Seal pluggen. Våra satser används av professionella däckverkstäder och finns till alla typer av slanglösa däck som t.ex. MC, PV, LV och entreprenaddäck, metoden är testad i 300km/h därför är vi säkra på vår sak...

Vi erbjuder också punkteringsskydd från Safety Wheel. Slipp kostsamma och tidsödande avbrott på vägen med vår vattenlösliga tätningsvätska som förebygger punktering, läckande o-ringar och fälgar. Safety Wheel klarar skador från genomträngande föremål och kan enkelt tvättas bort från däckets insida om förstärkning skulle behöva appliceras.

Med över 40 års erfarenhet av tillverkning av däckreparationsmaterial har vi utvecklat den bästa pluggen för punktering på marknaden. Till reparationssatserna går det också att köpa till reservdelar och förbrukningsmaterial - så att ni enkelt kan fylla på setet om och om igen.

Klicka på FILTRERA för att välja mellan olika egenskaper.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-20 av 149

Sida
Per sida
Fallande ordning