Hjulsäkring

Eliminera risken för att hjulen på ditt fordon skall lossna - använd hjulmutterlås och hjulmuttersäkring från Rollock och Safe Wheel. Många lastbils- och bussägare har svårt att hitta en lösning för att låsa fast hjulmuttrarna på sina tunga fordon, Safe Wheel finns i flera olika färger och storlekar för att matcha din modell. Med våra mutterlås och säkringar blir risken mindre för att orsaka allvarliga olyckor och tapp av hjulen. Läs mer om Rollock här och om hjulmuttersäkring från Safe Wheel här.

Vi erbjuder också centreringsringar för tunga fordonshjul som ökar komforten vid körning samt minimerar risker. Dessa kan med fördel användas tillsammans med ..

Vi erbjuder också centreringsringar för tunga fordonshjul som ökar komforten vid körning samt minimerar risker. Dessa kan med fördel användas tillsammans med hjulmutterlås och hjulmuttersäkring.

Niso Tech har levererat däckservice-produkter över hela Europa i över 40 år. Skulle ni inte hitta det ni söker eller om ni undrar över något annat angående hjulsäkring så kan ni ringa oss på Tel: 020-121 025.

Klicka på FILTRERA för att välja mellan olika egenskaper.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-20 av 80

Sida
Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-20 av 80

Sida
Per sida
Fallande ordning
Allt innehåll och bilder upphovsrättsskyddat © 2002 - 2022 Niso Tech AB