Balansering

I en buss eller tung lastbil kanske ni inte kan se eller känna det, men ett obalanserat däck har ett sämre grepp på vägbanan vilket leder till ökad bränsleförbrukning och slitage. Niso Tech erbjuder en mängd olika balanseringsvikter i zink samt klistervikter i stål och zink.

Vi har också balanseringspulver från EASYBALANCE där ni balanserar era däck snabbt och smidigt i samband med däckmontering på fälg. ..

EasyBalance förlänger däckets livslängd upp till 50%!

Pulvret är helt fritt från giftiga ämnen och är en miljövänlig naturprodukt. Balanseringspulvret absorberar fukt och kondens i däcket utan att klumpa under hela däckets livslängd och det krävs inga speciella ventilnålar för att applicera. Eftersom ni applicerar pulvret direkt i däcket behövs inga balanseringsmaskiner utan EASYBALANCE justeras kontinuerligt varje gång hjulet börjar rulla. Mängden balanseringspulver som krävs varierar beroende på storleken på däck och hjul - klicka här för att få rätt mängd dosering.

En optimerad balansering ger bättre grepp, minskat däckslitage, högre säkerhet, minskad bränsleförbrukning och ökad komfort. Har ni råd att inte balansera?

Safety Seal har levererat däckservice-produkter över hela Europa i över 40 år. Skulle ni inte hitta det ni söker eller om ni undrar över något annat angående våra balanseringsvikter och balanseringspulver så kan ni ringa oss på Tel: 020-121 025.

Klicka på FILTRERA för att välja mellan olika egenskaper.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-20 av 51

Sida
Per sida
Fallande ordning
  1. Vikttång
    Vikttång   Läs mer Artnr:29130
    56,88 kr Ordinarie pris 113,75 kr
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-20 av 51

Sida
Per sida
Fallande ordning
Allt innehåll och bilder upphovsrättsskyddat © 2002 - 2022 Niso Tech AB